Terraswoningen - Berlage-Hof

NOG 1 BOUWNUMMER (70) BESCHIKBAAR!
Bouw is reeds in volle gang.

Terraswoningen, met grote living en gunstige koopprijs!

Een nieuw huis kopen in Groningen? Steeds meer nieuwbouwkopers in de stad ontdekken Berlage-Hof. Een jonge woonbuurt in de groene zone van de Professorenbuurt in de Korrewegwijk. Je woont er stedelijk, maar toch besloten en rustig aan het rand van het Hamburgerplantsoen. Berlage-Hof was het afgelopen jaar een van de best verkopende nieuwbouwprojecten in Groningen. Ruime en betaalbare eengezinswoningen nabij het centrum.

TERRASWONINGEN (nu nog mooier)
Er is goed geluisterd naar de wensen van nieuwbouwkopers. Dat heeft geresulteerd in een Terraswoning met een verlengde woonkamer. Dat betekent meer woonruimte op de begane grond. In combinatie met 4 slaapkamers, een complete badkamer én een scherper prijskaartje levert dat een zeer aantrekkelijke eengezinswoning op. En dat op slechts 5 minuten fietsen van de binnenstad van Groningen.
Prijzen vanaf € 229.500 vrij op naam
Van de vernieuwde Terraswoningen komen slechts 10 exemplaren op de markt. Ze liggen straks op een van de mooiste plekjes in Berlage-Hof: aan de rand van de woonbuurt, grenzend aan en uitkijkend op de nieuw aan te planten eco-zone.

INDELING:
Begane grond: entree/hal, toilet met fonteintje, trapopgang;
De woonkamer is vergroot, zeer licht en loopt met de tuindeur en de grote raampartijen visueel over in de buitenruimte (terras en tuin) op het westen. Ook in de open keuken zijn binnen en buiten met elkaar verbonden. Via de – optionele - terrasdeur(en) loop je zo naar het terras in de voortuin. Aan de rustige autoluwe straatzijde bevindt zich een fietsenberging en een parkeerplaats op eigen terrein.
1e verdieping: ruime overloop, 2 slaapkamers (van. resp. 8 en 13,5 m²), complete badkamer met douche, wastafel, tweede toilet en ligbad (optioneel).

2e verdieping: ruime overloop, 2 slaapkamers (van. resp. 9,1 en maar liefst 18,4 m²), was-/stook-/bergruimte.

OMGEVING:
Zonder dat je het gevoel hebt midden in het centrum van een grote stad te wonen, zijn toch alle voorzieningen die je nodig hebt op fietsafstand. De bakker, de slager, een supermarkt, maar ook de kinderopvang en diverse basisscholen.
Wil je ’s avonds na het werk nog even lekker sporten of gewoon bijkomen in alle rust? Geen probleem. Verschillende recreatievoorzieningen zijn vlakbij.

Interesse in deze woning?

Delen

Verkoop en informatie