Parkwoningen - Berlage-Hof

WONEN OP NIVEAU!
Bij de PARKWONINGEN in de Berlage-Hof is een speciaal plateau gebouwd van de living op de verdieping.
Van hieruit kunt u alvast genieten van het uitzicht over de groenstrook van het Hamburgerplantsoen.
Kom eens langs en ervaar het zelf!

Parkwoningen; ruim wonen in een groene oase dicht bij het centrum.

Een Parkwoning is de ideale eengezinswoning voor stedelijke genieters. Een royaal huis met drie woonlagen op fietsafstand van het bruisende historisch hart van Groningen. Geen tuin (en dus geen tuinonderhoud), maar wel een ruim terras dat direct grenst aan een plantsoen. En zeg nou zelf: welke stadsbewoner droomt er niet van om de auto te kunnen parkeren voor het huis, op eigen terrein.

Berlage-Hof
De 10 Parkwoningen verrijzen in Berlage-Hof, een prille woonbuurt in de groene zone van de Professorenbuurt in de Korrewegwijk. Je woont er stedelijk, maar toch besloten en rustig aan het rand van het Hamburgerplantsoen. Berlage-Hof was het afgelopen jaar een van de snelst verkopende nieuwbouwprojecten in Groningen. De eerste bouwfasen zijn inmiddels opgeleverd en er wordt al volop gewoond.

Veel leefruimte
Dan de Parkwoningen zelf. Met een woonoppervlakte variërend van 131 tot 200 vierkante meter bieden ze lekker veel ruimte. Op mooie dagen vormt het terras op de zonzijde een verlengstuk van die leefruimte. Je kunt er tot aan zonsondergang zonnestralen vangen.

Verrassende indeling
Parkwoningen kenmerken zich door een verrassende indeling. De royale woonkamer bevindt zich boven het maaiveld, op de eerste verdieping. Als bewoners geniet je daardoor van een weids uitzicht over het plantsoen in combinatie met veel lichtinval. De begane grond biedt ruimte voor een leefkeuken met rechtstreekse toegang tot het terras. Ook is het mogelijk hier een comfortabele werkplek te creëren. Drie ruime slaapkamers liggen op de tweede verdieping. De derde verdieping kun je een bestemming naar eigen wens geven, bijvoorbeeld hobbykamer of extra slaapkamer.

INDELING

Begane grond:
entree/hal, toilet, inpandige berging, leefkeuken of werkplek van ca. 22 m2 grenzend terras van 13 m2

1e verdieping:
- type A: overloop, toilet, lichte en ruime woonkamer
- type B en C: overloop, toilet, lichte en ruime woonkamer met open keuken en bijkeuken/berging

2e verdieping:
overloop, 3 ruime slaapkamers van circa 13, 9 en 8 m2, complete badkamer met douche en toilet, bergruimte met cv en wasmachine-opstelling

3e verdieping:
- kamer van 29 m2 (bij Bnr. 102) of multifunctionele ruimte van 52 m2 (bij Bnr. 103)

Interesse in deze woning?

Delen

Verkoop en informatie